Bröllopsdag

För 6 år sen gick vi nervöst och tittade upp mot himlen för att se hur vädret skulle bli framåt kvällen. Ett halvårs planering var helt beroende på bra väder from kl 21. Solen kom fram, vädret levererade det vi önskat och vi överraskande ett hundratal människor som trodde dom var på jazzfest med att gifta oss på kvällen ute på Flottgrundet. Det blev den bästa dagen i våra liv och 6 år senare kan vi bara konstatera att trots allt jobbigt som kan hända i livet har vi varandra och är lyckligare än nånsin.
Grattis till oss på bröllopsdagen!

20130714-112344.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s