Länge sen

Oj vad det var länge sen vi skrev ngt här. Vi har väl helt enkelt haft fullt upp. Så fullt upp att Tinas pappa och hans fru har varit hundvakter för första gången. Första dagen var nog Glenn lite tveksam men andra dagen trivdes han som fisken i vatten.
Denna helgen har vi smygstartat semestern med en helg i Västervik. Mycket trevligt, Glenn gillar all utemiljö, Tina gillar spaet och Peter gillar att inte vara borta för länge från den lilla familjen. Ikväll och i natt jobbar han på Brolleturnén medan Glenn och Tina går i skogen och Glenn har t om badat! I övrigt så ska väl Tina snart beställa en god roomservice middag och Glenn vilar ut efter en påfrestande fästningkoll.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s